Projecten

Binnenstad Gouda

Voor het bewonersplatform van de Binnenstad Gouda hebben wij een eenvoudig te beheren, maar toch frisse website opgeleverd. Het bestuur kan zelf nieuwsberichten online plaatsen, foto’s wijzigen, nieuwsbrieven versturen en tekstuele wijzigingen doorvoeren. De basis voor deze website is WordPress. Vanwege het beperkte budget en het relatief kleine eisenpakket is hier bewust voor gekozen.

Bekijk de website zelf op: www.binnenstadgouda.nl

Financis

Financis is een jong en fris bedrijfje dat zich door een persoonlijke benadering onderscheidt van andere financiële dienstverleners. Wij kregen de opdracht om een website voor hen te maken. Ook deze website hebben wij gebouwd met WordPress zodat de klant eenvoudig zelf de website up-to-date kan houden. Mocht u nog op zoek zijn naar een geschikte partner voor uw financiële administratie, wij kunnen Financis van harte aanbevelen!

Bekijk de website zelf op: www.financis.nl

Autopoetsbedrijf ‘t Ambacht

Sinds 2018 is Koos actief met zijn bedrijf Autopoetsbedrijf ‘t Ambacht. Hij is gespecialiseerd in het poetsen van auto’s, het showroomklaar maken van auto’s en ook het herstellen van krassen en andere lakschades. Wij mochten voor hem een eenvoudige pagina maken, waarop te zien is wat hij doet, tegen welk tarief en hoe men hem kan bereiken.

Voor deze website is gebruik gemaakt van het Materialize CSS-framework. Hiermee konden we een mooie pagina bouwen, gebaseerd op de Material Design-principes en welke ook nog eens responsive (mobielvriendelijk) is.

Bekijk de website zelf op: www.autopoetsambacht.nl

QuaTra

Als sinds 1996 is QuaTra uw partner voor vakkundig vertaalwerk. Welke opdracht u ook voor dit vertaalbureau heeft, zij hebben altijd iemand in hun netwerk die geschikt is voor die opdracht. Ook wordt een groot deel van de vertalingen door het eigen personeel uitgevoerd. Op deze, door een jonge designer ontworpen, website stelt QuaTra zich aan u voor. Deze website is alweer enkele jaren oud, echter laten wij deze graag aan u zien om aan te tonen dat wij een heel divers portfolio aan websites hebben.

Bekijk de website zelf op: www.quatra.nl

Photography by Corine

Corine is een jonge, enthousiaste fotografe. Ze maakt diverse soorten foto’s zoals portretten en groepsfoto’s. Ze heeft een duidelijke voorkeur voor lichte kleuren en schrijft ook graag over de fotoshoots. Op de website heeft ze daarom een uitgebreid portfolio en een blog. Deze website mochten wij voor haar bouwen, dat hebben we dan ook met alle plezier gedaan! Corine kan nu zelf haar website aanpassen en aanvullen waar nodig. Dit kan dankzij een intuïtieve plug-in voor WordPress. Heeft u ook interesse in een dergelijke website? Neem gerust Contact met ons op.

Bekijk de website zelf op: www.photographybycorine.nl