Diensten

Buskruit & internet

Een onwijs krachtige combinatie. Laat ons de drijvende kracht zijn achter uw online aanwezigheid.
Domeinregistratie en webhosting
Als het om webhosting of domeinregistratie gaat, bent u bij ons aan het juiste adres! Met ruim vijf jaar ervaring hebben wij inmiddels ruim 100 klanten voorzien van online ruimte. Dankzij scherpe prijzen en degelijke servers kunnen wij u de perfecte oplossing bieden voor de hosting van uw website en/of e-mail. Tevens helpen wij iedere klant persoonlijk met het instellen van zijn of haar mail op ieder gewenst mobiel apparaat.
Read more
Web Development
Het ontwikkelen van nieuwe, online applicaties is onze core business. Al ruim 3 jaar bouwen wij aan diverse applicaties, waaronder het programma SWDB Toolbox. SWDB Toolbox wordt door een tiental klanten dagelijks gebruikt voor het bijhouden van administraties, offertes en dergelijke. Dit maatwerk softwarepakket is scherp geprijsd en daarom interessant voor verenigingen en kleine of zelfstandige ondernemers. Waar de grote pakketten te groot of te klein zijn, is SWDB Toolbox de gulden middenweg. Iedere module kan op de klant worden aangepast en naar wens worden ingericht.
Read more
WordPress website
Snel online met een eenvoudig te beheren WordPress website. Natuurlijk kunt u ook bij Buskruit terecht voor een website. Het kan ons niet groot genoeg zijn, maar de kracht zit juist in de eenvoud van een website en het beheer ervan. Daarom bouwen wij sinds enkele jaren al onze websites met het framework van WordPress. Dit is een gratis en internationaal, veelgebruikt pakket voor het bouwen en beheren van websites. Tevens kunnen wij zorg dragen voor het hosten van uw WordPress website, door u een speciaal daarvoor ingericht hostingpakket aan te bieden.
Read more
Servicecontract WordPress
Heeft u al een website of heeft u een website door ons laten bouwen? Voor WordPress-websites bieden wij vanaf heden een servicecontract aan. Dit Servicecontract houdt in dat ik de website van de klant maandelijks (of vaker) controleer op updates en eventuele problemen. Deze updates zal ik dan installeren en de problemen zal ik bespreken met de klant en eventueel verhelpen. Ook kleine aanpassingen aan de website (aanpassingen die door ons binnen 5 minuten kunnen worden gedaan) vallen onder dit Servicecontract. Denk aan het wijzigen van openingstijden, een afbeelding of het vervangen van een tekst op de website.
Read more

Laat uw bedrijf de kracht van Buskruit ervaren! Daag ons uit een oplossing aan te dragen.

Neem contact op