WordPress website

WordPress website

Snel online met een eenvoudig te beheren WordPress website.

Natuurlijk kunt u ook bij Buskruit terecht voor een website. Het kan ons niet groot genoeg zijn, maar de kracht zit juist in de eenvoud van een website en het beheer ervan. Daarom bouwen wij sinds enkele jaren al onze websites met het framework van WordPress. Dit is een gratis en internationaal, veelgebruikt pakket voor het bouwen en beheren van websites. Tevens kunnen wij zorg dragen voor het hosten van uw WordPress website, door u een speciaal daarvoor ingericht hostingpakket aan te bieden.

We bouwen websites voor kleine ondernemers en verenigingen. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor webshops, websites met een leden-/klantengedeelte of andere maatwerk toepassingen. Wij kunnen ook plugins schrijven voor WordPress waarmee we nagenoeg iedere gewenste functionaliteit aan WordPress toe kunnen voegen.

Wat wij niet doen is het ontwerpen van uw website. Wij kunnen wel met u meedenken over de keuze voor een geschikt template, kleurenschema en afbeeldingenset. Echter, wilt u een speciaal voor u ontworpen website hebben, dan rijden wij u aan een ander bedrijf in de arm te nemen. Onze mening is dat je moet doen waar je goed in bent en moet laten aan een ander waar hij beter in is. Graag adviseren wij u hierover.

Marketing for us is a Way to Promote Your Business! tell us more about your project.